Esaki Sushi

Nieuws

  • Esaki

Sushirestaurant Esaki definitief open in Genk

Bijgewerkt op: 2 aug. 2021

Met een week uitstel slaan de take away-deuren van Esaki Genk definitief open op dinsdag 22/12. “Samen met mijn nieuw team van 7 mensen ben ik bijzonder enthousiast”, vertelt Esaki-eigenaar Krishna Simkhada. “Intussen kochten we ook twee auto’s om aan huis te leveren.”


De sushibar van Esaki Sushi Genk

De nieuwe vestiging ligt in de Stationsstraat 14 in hartje Genk. Door de huidige situatie is alleen take away mogelijk. “Het was altijd de bedoeling om minstens met take away te starten”, opent Simkhada. “Vanaf het moment dat het weer toegelaten is, openen we meteen het restaurant. Ik kijk er naar uit om met mijn nieuw team van 7 mensen aan de slag te gaan.”


2 auto’s


Net zoals in Hasselt worden de sushi en warme gerechten aan huis geleverd. “Klopt, hiervoor hebben we speciaal twee auto’s gekocht en laten bestickeren. Zo vallen we zeker op in het straatbeeld. Ook na de feestdagen zullen we aan huis blijven leveren”, aldus Simkhada.


Zicht vanuit de voorkant van Esaki Sushi Genk

Verbouwingen


De grote verbouwingen noopten Esaki-eigenaar Krishna Simkhada om de voorziene opening op 15 december met een week uit te stellen. “We hadden kunnen openen, maar we kozen ervoor om alles perfect in orde te hebben. Vanaf dag één wil ik dat de klanten een fantastische ervaring beleven.”


Meer info

182 weergaven