Esaki Sushi

Nieuws

  • Esaki

KRC Genk-speler Junya Ito krijgt eigen gerecht bij Esaki Sushi Genk

Bijgewerkt op: 2 aug. 2021


Junya Ito van KRC Genk met de 'Ito-special' van Esaki Sushi Genk

GENK - Na de bekerwinst van KRC Genk krijgt speler Junya Ito een eigen gerecht bij Esaki Sushi Genk. Het Japanse sushirestaurant in Genk eert hiermee de Japanse voetballer die de openingsgoal maakte. Tot eind mei wordt de ‘Futo Special’ omgetoverd tot de ‘Ito Special’.


Met zijn (openings)goal speelde Ito een zeer belangrijke rol in de finale. Uiteindelijk zorgde de KRC Genk-speler er zo voor dat de beker voor één jaar naar Genk komt. Als Japans restaurant in Genk is Esaki Sushi Genk dubbel tevreden.


Tot eind mei


Om de Japanner, de stad Genk en KRC Genk te eren, wordt vanaf heden de ‘Futo Special’ omgetoverd tot de ‘Ito Special’. Deze sushi combo kan tot en met eind mei - en gedurende de hele Champions play-offs - worden besteld. Hiermee hoopt Esaki Sushi Genk een extra (smakelijk) duwtje in de rug te bieden.


20 sushi’s


De ‘Ito Special’ is een sushi combo van 20 sushi’s met 8x California, 8x zalm, 2x nigiri zalm-avocado en 2x nigiri tonijn. Ideaal voor twee personen tijdens een voetbalwedstrijd. Deze ‘Ito Special’ kan online worden bestel en aan huis geleverd.


Foto: KRC Genk-speler Junya Ito met zijn eigen ‘Ito Special’, een overheerlijke sushi combo van 20 stuks van Esaki Sushi Genk.


145 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven