Esaki Sushi

Nieuws

  • Esaki

Esaki Sushi Genk opent deuren van restaurant

Na het afhalen van sushi, kan u nu ook dineren bij Esaki Sushi Genk. Het Japanse sushirestaurant opent op woensdag 4 augustus de deuren. “We zijn trots om met ons team van 7 mensen de klanten een hoogwaardige Aziatische beleving aan te bieden”, zegt zaakvoerder en Esaki-eigenaar Krishna Simkhada.

Een deel van het team van Esaki Genk met eigenaar Krishna Simkhada (derde van rechts).

Het nieuwe restaurant ligt in de Stationsstraat 14 in hartje Genk, vlakbij het Stadsplein. Eind december vorig jaar werd er omwille van de coronamaatregelen alleen gestart met take away. Nu komt er het restaurantgedeelte bij.

“De laatste tijd kregen we steeds vaker de vraag wanneer we ons restaurant zouden openen”, vertelt Simkhada. “We wouden eerst alles perfect op punt hebben om vlekkeloos van start te kunnen gaan. Daarom heeft het iets langer geduurd dan gepland. Nu ben ik er, samen met mijn team van 7 mensen, helemaal klaar voor.”

Om te beginnen kunnen de mensen op het gelijkvloers als op de tussenverdieping dineren. “Dat zal in een zeer stijlvol ingerichte, Japanse getinte omgeving zijn. We willen onze klanten een speciale beleving bieden. Later komt er ook de eerste verdieping met een loungeruimte bij”, vult Simkhada aan.

Take away met twee auto’s

Tot nu toe teerde het restaurant alleen op take away. “We hebben op korte tijd een ongelooflijk klantenbestand uitgebouwd. Door onze restaurants in Tongeren en Hasselt hebben we een trouw publiek dat zich ook geregeld naar Genk begaf. Daar ben ik enorm dankbaar voor. Ook wanneer het restaurant open is, blijven we inzetten op take away met gratis levering aan huis. Onze twee auto’s zijn continue op de baan.”

275 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven